miércoles, 20 de marzo de 2024

ANADIE treu el primer disc 'Efectos secundarios de ser un ángel'

ANADIE publica el seu primer àlbum d'estudi, 'Efectos secundarios de ser un ángel', un disc d'11 cançons on fusiona el pop i la música urbana.

En ell, ANADIE ens brinda cançons que hem descobert ja en els últims mesos amb temes de pur pop com "dos petons" o "perdó x no contestar", sons de reggaetó a "verí a la sang", sobre les primeres influències més rap a "Nombre prevalc (un any de merda)" i fins i tot certs records a hyperpop en "plorar un miracle".

A tot això li sumem "feta de miralls", "més wapa k jo", "mil iardes", "Anita, jo t'invito" i "a la capital", cançó amb què tanca el disc.

ANADIE és Ana García (Màlaga, 1997). També és un àngel. I és en aquesta dualitat, a mig camí entre la terra i el cel, entre allò humà i allò diví, on neixen i habiten les cançons d' 'Efectos secundarios de ser un ángel'. El disc ha tingut un procés molt llarg fins que no ha vist la llum. Ella mateixa explica sobre el seu procés creatiu. I no sóc res i alhora una cosa incommensurable”. Enregistrar aquest disc s'ha convertit així en una forma de lluitar contra els trastorns, de reivindicar la tendresa davant del mal. La música emergint des de la foscor i conduint a la llum ia deixar enrere un passat ple de cicatrius. Lletres per curar les contradiccions entre creences i realitat. Un cant a l'autocura ia la gent que t'ajuda. L'evangeli segons Anita la Valiente. Perquè això d'ANADIE va molt més enllà de fer cançons. Ella plora milacres.

ANADIE és una de les veus de la nova escena pop nacional més fresques i amb les lletres més especials. La jove malaguenya és compositora, productora i multiinstrumentista (guitarra, baix, piano, ukelele i banjo) i compta amb el seu propi estudi d'enregistrament on ha realitzat la producció de temes de Foyone, Elviruss, Virtual o Moneo, entre d'altres.

Actualment es troba immersa en la composició i producció del seu nou treball que veurà la llum la propera primavera i, del qual, ja ha publicat dos avenços: "2 besos", "llorá de casa" i "llorar un milagro". Compondre tan pura està dotada d'un “salvatge poètic”, capaç de visualitzar cada vers i tenint la destresa de poder expressar aquells sentiments que tant ens costa comunicar en les situacions del nostre dia a dia.

La publicació del seu primer 'Sherezade, El Año Del Búfalo' (2021) conté cançons més urbanes, destacant el tema "Aunque Llueva" que compta amb la col·laboració de Foyone i va ser produït per ella mateixa, que li ha fet ser reconeguda dins de l'antiga escola del rap.

No hay comentarios:

Publicar un comentario