domingo, 17 de marzo de 2024

"On-Line" el nou disc d'Adrien Brodway

“ON-LINE”. Així és com inicia la història d'amor que està tramant l'Adrien Broadway. Una història d'amor directament relacionada i influenciada per l'era digital. La cançó és el primer episodi d'un viatge on dues persones es troben i s'enamoren. Amb tots els seus moments i etapes, i amb totes les vivències per les quals passa una relació... d'inici a fi.

En aquest cas, la cançó ens parla d'haver conegut algú a través de les xarxes. Concretament a través d'una dating app. Ja és comú avui en dia que moltes parelles sorgeixin d'aquestes plataformes, i una història vehiculada per les noves tecnologies no podia començar d'una altra manera.

A la vegada, l'Adrien explora la idealització i la superficialitat que poden portar implícites aquest tipus d'interaccions. La frustració de no trobar els moments ni els mecanismes per tirar endavant el que sembla que funciona, el seu caràcter efímer, i la fragilitat que se'n pot derivar

Amb la sonoritat retro que caracteritza aquest treball, l'artista ha aconseguit fusionar dos estils aparentment oposats: la bachata i el synth. La unió del ritme procedent de la música llatina, i els sintetitzadors i la producció moderna.

“ON-LINE”, que està inclosa dins un EP homònim juntament amb els singles “BOIG X TU”, “TAPE”, “LO-FI” i “CRÈDITS”

No hay comentarios:

Publicar un comentario