domingo, 14 de abril de 2024

Els suïssos WolfWolf ens presenten nou dsuc "Torentanz"

WolfWolf són Mr. Wolf i Mr. Wolf: dos llops suïssos que practiquen garage-punk-blues-trash des de fa més d'una dècada. Ara tornen amb Totentanz, el seu quart àlbum.

Després del seu títol, traduït de l'alemany com a "dansa de la mort", s'amaguen històries que té lloc a banda i banda de la mort, però sempre amb personatges que viuen al tall, ignorats i desapercebuts, outsiders que sí que hi tenen cabuda món còmic del duo.

Enregistrat, barrejat i masteritzat entre Rorbas, Basilea i Karlsruhe (Alemanya), Totentanz presenta el catàleg estilístic habitual de WolfWolf, al qual s'hi afegeixen bateries tipus new wave dels primers 80, noves textures i sons industrials.

En el quart àlbum del duet suís de garatge punk, moltes històries giren al voltant de la mort. A aquest costat de la mort, però, hi ha la vida amb totes les seves històries, que també tenen lloc. Els protagonistes de Totentanz se situen fora dels focus. Són històries sobre persones que passen desapercebudes, fins i tot ignorades, a la vida quotidiana. Tots ells tenen cabuda al món còmic de WolfWolf.

La música continua sent inconfusiblement WolfWolf quant a estil i ambient, però ofereix nous elements. Sons de bateria new wave de principis dels 80, sons industrials i el Mellotron han contribuït a la complexitat.

L'àlbum va ser gravat per Lukas Speissegger, productor del duo des de fa molts anys, a Rorbas. Barrejat per Harry Darling als Lux Noise Studios de Basilea. Masteritzat per Robin Schmidt a 24-96 Mastering, Karlsruhe.

Com en els àlbums anteriors, WolfWolf també concedeix gran importància a la presentació visual del disc. Aquest cop, la parella d'artistes Barbara i Heini Gut s'han fet càrrec de la portada. És la primera vegada que tots dos treballen junts en un projecte. Barbara Gut escenifica la dansa de la mort amb les seves escultures singulars i Heini Gut complementa l'aparença amb les misterioses lletres. La realització fotogràfica de l'escultura va anar a càrrec del fotògraf de Basilea Daniel Infanger.

WolfWolf són Mr. Wolf i Mr. Wolf: un duet de bateria i guitarra que interpreten el seu estil únic de garatge punk blues trash. Durant més d'una dècada, l'energia salvatge i desenfrenada del duet WolfWolf ha arrasat l'escena musical underground. Amb els sons únics i les històries abstractes, WolfWolf s'han convertit en un fix de l'escena. És la barreja de garatge punk i blues trash amb què han creat la seva pròpia identitat musical. Amb el seu quart àlbum, Totentanz (dansa de la mort), continuen en el camí de fusió de diferents estils i experimentació.

No hay comentarios:

Publicar un comentario