sábado, 8 de junio de 2024

"50 anys" el nou disc de la Companyia Elèctrica Dharma

“50 Anys” és el títol del darrer i 27è disc de la banda amb més trajectòria del país.

La Companyia Elèctrica Dharma presenta un doble àlbum! Un vinil enregistrat en directe el 22 d'abril del 2023 al Palau Sant Jordi de Barcelona durant el concert que la Companyia Elèctrica Dharma fa oferir al seu públic en commemoració dels 50 anys de trajectòria del grup. Un viatge a través de les cançons més emblemàtiques i essencials de la Dharma.

Algunes d’aquestes cançons van comptar amb la col·laboració de grans artistes com Maria del Mar Bonet, Santa Salut, The Tyets, Celtas Cortos, Sopa de Cabra, Gossos, Balkan Paradise Orchestra, Quimi Portet, Gemma Humet, Magalí Sare, Jordi Cuixart, Jawad Amazigh i Johanna, Joan Reig i Bernat Sánchez, Cobla La Principal del Llobregat, Karamala, Grallers i Tabalers de Catalunya i Tabalers de Sants.

A aquest recent vinil l’acompanya un QR a on podrem gaudir del concert íntegre. Un document imprescindible que continua ampliant el llegat d'aquest grup llegendari.

El nou disc representa pel grup la cirereta del pastís, la culminació d'un any, que a part d’aquest concert històric, ha estat ple d'emocions i celebracions com:

La publicació del llibre “Companyia Elèctrica Dharma 50 Anys” a tot color, El sorprenent còmic “Dharma Roc Guitar” de Copons/Fortuny, Un disc d’estudi "Cançons Arraconades”, La concessió de la Creu de Sant Jordi, La inauguració d'una plaça al barri de Sants dedicada a Josep i Esteve Fortuny, l'estrena del documental "Sempre Dharma" guanyador del premi per votació popular al Festival In-Edit 2023.

Són moltes les persones que han fet que tot això hagi estat possible i l’ agraïment és infinit. El camí continua i com deia el Josep:“Algú com tu, fa que tot valgui la pena”

No hay comentarios:

Publicar un comentario