miércoles, 19 de junio de 2024

El mestre jazzistic Jaume Llombart ens presenta el disc Fluttering Wings

 


Jaume Llombart (Igualada, 1980), guitarrista referent dels més emblemàtics i distingits de l'escena jazzística, amb una trajectòria consolidada a nivell nacional i que ha desenvolupat diverses col·laboracions, concerts i gires a nivell internacional. És considerat un dels músics més creatius de l'escena actual, essent definit per la crítica com un artista versàtil, camaleònic i inquiet amb un llenguatge i univers propis.

En el seu nou àlbum Fluttering Wings, Llombart encapsula l'essència conceptual del batec d'ales en cadascuna de les seves composicions, reflectint una recerca constant d'exploració musical. Llombart ens ofereix un repertori jazzístic d'avantguarda que desafia les formes musicals convencionals i ens suggereix un viatge sonor que oscil·la entre la sofisticació introspectiva i l'exuberància creativa.

Fluttering Wings destaca per la recerca d'un enfocament creatiu i sofisticat cap a la música, reflectint les inquietuds artístiques i l'univers propi de Llombart, arrelat en el jazz i la música clàssica, i el seu interès per escapar de les formes musicals preestablertes. A través de composicions originals i arranjaments innovadors, aquest àlbum ofereix una experiència sonora fresca i desafiant, proposant un viatge sonor per als oients que busquin alguna cosa més enllà del tradicional.

Components:

Jaume Llombart - Guitarra i composicions

Pau Domènech - Clarinet baix

Miguel Villar «Pintxo» - Saxo tenor

Alfred Artigas - Guitarra

Marc Cuevas - Contrabaix

Joe Smith - Bateria

No hay comentarios:

Publicar un comentario