lunes, 24 de junio de 2024

Foxybodyboy ens presenta el seu disc "R.O.M.A.I.N"

 


Després de llançar durant els últims mesos els seus singles, "MAGIC FREAKS", juntament amb Youthstar, "THE TRAIN", i "Bonjour chez vous", Foxybodyboy membre de La Pegatina, publica el seu primer àlbum, 'R.O.M.A.I.N'.

Aquest disc suposa la primera incursió en solitari de Romain, membre de La Pegatina. Amb ell, Romain, s'atreveix a cantar i compondre en els dos idiomes natals, anglès i francès, on podem gaudir d'una amalgama d'estils que van des de la chanson francesa, el country o el pop.

Ja ho vam poder descobrir en els 4 singles d'avançament que hem anat escoltant en els darrers mesos.

"MAGIC FREAKS"

El primer single, “MAGIC FREAKS”, és una mostra de l'habilitat de FOXYBODYBOY per barrejar gèneres. Amb la col·laboració del MC anglès Youthstar, aquest tema és un gresol d'estils que destaca per la seva energia i originalitat. La cançó promet una experiència auditiva vibrant i dinàmica amb lletres en diversos idiomes que ressonen amb l'esperit multicultural de Romain.

"THE TRAIN"

Amb "THE TRAIN", FOXYBODYBOY ens transporta a un ambient pop folk que recorda grans artistes com Bob Dylan i Leonard Cohen. Aquest tema malenconiós i suau narra el comiat de dos amants en una estació de tren, capturant l'essència d'aquells moments carregats d'emoció i de nostàlgia. La cançó és un tribut a la simplicitat i la bellesa de les experiències humanes quotidianes.

Bonjour chez vous

Nascuda durant la pandèmia, Bonjour chez vous és una oda a l'amor i la felicitat en temps de confinament. Inspirat per la vida a casa amb la seva parella i el nadó, FOXYBODYBOY crea una melodia que irradia calidesa i connexió humana. Amb influències de SOVIET SUPREM i col·laboracions amb el violinista Víctor Guadiana, la cançó fusiona elements balcànics i yiddish en un collage musical únic. Bonjour chez vous és un recordatori de la importància de la llar i la capacitat de trobar alegria en els moments difícils.

"La bonne saison"

El primer tema compost per a aquest àlbum, La bonne saison, és una peça especial que captura l'essència de la primavera a Barcelona. Concebuda al barri d'Hospital Clínic, la cançó reflecteix el caos i la bellesa del canvi estacional, amb un estil de Swing manouche que combina una base tònica i una progressió triàdica. La participació d'Aurelien Lefebvre a la bateria afegeix un groove increïble que complementa la complexitat del tema, creant una experiència auditiva rica i envoltant.

FOXYBODYBOY demostra amb aquest nou àlbum la seva capacitat per innovar i crear música que toca el cor i la ment dels oients. Cada cançó és una obra que combina influències diverses i experiències personals, resultant en un àlbum que promet ser una fita per descobrir el Romain més personal fora de La Pegatina


No hay comentarios:

Publicar un comentario