domingo, 2 de junio de 2024

Noise Box ens presenten el disc "Daño"



NOISE BOX ens presenten el disc "Daño" demana a crits sortir a la superfície per reclamar el seu lloc al panorama musical actual,
atès que creant sons segueixen les seves pròpies normes
Noise Box tornen després d'uns anys hivernant amb un nou disc amb què estan disposats a fer més soroll que mai. "Daño" és un disc cuinat a foc lent en què el conjunt és molt més que la suma de les seves parts, una col·lecció de cançons que capturen un punt d'inflexió a la vida. La pèrdua, la solitud, la superació, el coneixement i l'acceptació d'un mateix i el continu aprenentatge són presents a cada línia en el primer disc de llarga durada que Noise Box llancen íntegrament en castellà. Produït per Jesús Cobarro i mesclat amb Antonio Illán en estudis MIA, "Daño" és un àlbum en què es reflecteix una llarga trajectòria on les influències de tota la vida es donen la mà amb els sons més actuals per crear un viatge sonor de una honestedat esquinçadora que difícilment deixarà indiferent. Si alguna cosa deixa clara Noise Box amb el seu nou àlbum és que segueixen regint-se per les seves pròpies normes, creant el seu propi univers sonor i líric que demana a crits sortir per fi a la superfície per reclamar el seu lloc al panorama musical actual.
Noise Box són Jesús Cobarro (Veneziola, Pells Sebastian, Hanns), Bienve Campoy (Evve), Pedro Marco (Second, The Runarounds), Helios Sánchez (Àudio's Pain, Villanueva) i Luis Christian Pastor (Nahia).

Discografia: "In the meantime" (2001-EP), "Love Letter Boxes" (2002-Demo), "Chaos Sweet Chaos" (2003-Demo), "Locked up in Human Body" (2008-LP), " Ànimes de Destrucció Masiva" (2010-demo), "Down in the Sky" (2015-LP), "Every Picture of You Is When You Were Younger" (2016-LP), "Here's That Bliss You Left Behind" (2019 -LP), i ara aquest "Daño" (2024-LP).

No hay comentarios:

Publicar un comentario