miércoles, 5 de junio de 2024

Simonsen treuen el seu primer LP "Que la tierra sea aire"

La banda barcelonina d'Indie Pop Rock SIMONSEN van treure el passat 9 de Maig la seva primera i contundent llarga durada.

 “Agradecidos” és l'aclaparador primer single del treball .

“La vida, si ets un ésser afortunat pot ser meravellosa… de vegades. Altres vegades pot ser dolorosa i difícil. "Que la tierra sea aire" és un àlbum centrat en l'alegria per la vida, però també en aquells espais on refugiar-nos quan tot s'esfondra. És l'aire que necessitem i els llocs on volar i fugir quan estar amb els peus a terra es torna massa insuportable.”

Aquests 10 temes produïts per Christian Rey consoliden el so Simonsen que ja ha anat apareixent amb els avenços presentats per la banda, un equilibri perfecte de delicadesa, força i elegància.

 “Agradecidos”  és el primer single elegit per representar aquest completíssim treball: Es tracta d'una cançó molt explícita i pretén donar valor a les coses valuoses que són al nostre voltant i de què disposem. Vivim en un moment on tot va molt ràpid i on contínuament estem projectant cap al futur, cap a aquelles coses que volem aconseguir i assolir i ens oblidem de les coses que tenim i que realment són per les que val la pena lluitar per mantenir-les. És un tornar a recuperar l'aquí i l'ara i gaudir-lo des del convenciment.

Simonsen és una banda de pop/rock de Barcelona, ​​que neix el 2020 amb la unió de diferents membres procedents d'altres bandes. La banda està formada per Uri Canalías (Veu, guitarres) David Trujillo (Baix) Oscar Martín (Guitarres) Albert Godino (Teclats, veus) i Tone Codina (Bateria, veus).

Un nou començament en un il·lusionant projecte per a uns músics amb un llarg recorregut discogràfic i als escenaris, tant a nivell nacional com internacional, havent compartit cartell amb bandes com, Jamiroquai, Vetusta Morla o La Casa Azul i amb petites gires pel Regne Unit . A nivell d'estudi, els seus membres han treballat amb diferents enginyers i productors de reconegut prestigi com Mark Wallis (The Smiths, Travis, Keane entre d'altres) o Charly Chicago (Bunbury, Carlos Ann, Bushido...)

Després de diversos singles i un EP homònim publicat el 2023 de la mà de Music Hunters, arriba l'hora de la seva primera llarga durada, de la mà de Fep Producciones, i amb la consegüent posada de llarg de la banda a sales i festivals.

Simonsen van començar la seva gira el passat 09 de Març a Barcelona a la Sala Laut i segueixen acumulant bones crítiques en mitjans especialitzats així com tancant nombroses dates de presentació per a aquest flamant primer treball.


GIRA SIMONSEN 2024

08/06 BARCELONA SALA SIDECARS+DEKER. 

Els seus directes vessen força i energia i els converteixen en una de les bandes més destacades de l'escena indie aquest 2024.

No hay comentarios:

Publicar un comentario