viernes, 19 de julio de 2024

LLUC llança el seu primer àlbum "Bo de sal"

"Bo de Sal" significa què està ben fet i cuinat i és el primer disc del de la Ràpita LLUC. "Ni gaire salat, ni gaire dolç". Aquest treball està enregistrat a l'estudi de Tomàs Castellà. La gran part de les composicions estan pensades i escrites al Delta de l'Ebre (sud de Tarragona). Cal dir què Adriano està present en la percussió a la cançó "World" i Tomàs a la guitarra i en la producció en totes les altres. Les impressions són molt bones. "I amb moltes ganes de presentar aquest treball i qui sap d'aquí a un altre temps."

BO DE SAL : Cançó a cançó

1 - "Interrogación" és la primera cançó escrita i composta pel cantautor rapitenc, Lluc, als seus 15 anys. Durant el pas del temps s'han fet moltes preguntes que han quedat sense resoldre. Això queda totalment reflectit a la seva lletra.

2 - "Personas". Està cançó parla de les poques persones a seguir actualment. Un món on els valors queden atràs i la societat no és inconformista.

3 - "La Dama Blanca" sobre la part fosca de la societat. La curesa quan una persona creua la línia i no pot tornar atràs. Però no tot està perdut. Sempre hi ha esperança de poder tornar a començar.

4 - "World" tercer senzill del cantautor de La Ràpita, Lluc, aquest cop amb un tema de rítmes jamaicans cantats en tres idiomes, en anglès, en castellà i en català. Amb la col·laboració del percussionista brasiler Adriano Roberto Silva.

5 - "Mi Semilla" llavor parla sobre la vida en si. Neixes i t'hi aferres fins que et fas gran. Moment en què et vénen els problemes i has d'enfrontar-te a aquestes adversitats per sobreviure. Un món de dificultats que t'ajuden a créixer.

6 - "La Mar" explica les costums i tradicions d'un poble mariner com és la Ràpita. També hi ha un petit encís sobre la problemàtica dels mariners per guanyar-se la vida. Així com el tema sobre l'erosió del Delta de l'Ebre.

7 - "Sense amor no hi ha res" és un cant per estimar la vida, l'amor per la natura, en totes les facetes, el sol, la pluja, l'aire. Aquesta alegria queda reflectida en aquesta cançó que canta de forma planera i propera, acompanyat de la seva bella guitarra que dibuixa un cert record al llunyà country americà. "És una cançó que em va ajudar a créixer personalment en un moment difícil de la meva vida."

8 - "Circ Alegria", una cançó dedicada al món de la faràndula. "Aquesta cançó té trets infantils i alhora un punt de protesta. Tota ella ensi està inspirada amb les diferents animacions i contes infantils que he realitzat. També amb el món que ens ha tocat viure."

9 – "Fuig i Corre" Mostra la vida a la ciutat, una realitat quotidiana.

"Fuig i Corre", la cançó fou creada quan Lluc va tocar pels carrers de la ciutat de Tarragona. En la lletra dona a entendre que tothom té part de culpa sobre la problemàtica actual.

10 - "Gràcies" parla sobre l'amor a viure una vida plena i rica. Ser agraït amb les persones que estan al teu costat i t'estimen quan res és fàcil. Simplement com diu la cançó gràcies a tot.

No hay comentarios:

Publicar un comentario