jueves, 11 de julio de 2024

Torna Música en Cada Rincón amb la 5ena Edició: Música a l'Espanya Buidada


Música en Cada Rincón arriba a la seva cinquena edició. Durant el mes de juliol i agost, els millors músics del país recorreran els llocs més recòndits de la geografia espanyola de la mà del col·lectiu neo musical Suakai. Amb el propòsit de traslladar l'art i la cultura a poblacions tradicionalment excloses de les grans produccions artístiques, Suakai adapta el seu espectacle "Natura" per fer un total de dotze concerts als municipis més petits d'algunes de les comunitats autònomes del país.

La cinquena edició de Música en Cada Rincón 2024 començarà el proper 21 de juliol en un paratge excepcional de Navarra, a partir d'aquesta data, Suakai acostarà la música als llocs més reclosos de l'Espanya buidada amb “Natura”, un espectacle que descriu el procés de persecució d'un somni i les diferents fases per què passem en aquest camí: la motivació, la creació, la utopia i la frustració que convergeix en la pau i la complaença d'haver-ho aconseguit.

Des de la creació de Música en Cada Rincón el 2020, el projecte ha crescut exponencialment, arribant a més de 15 milions de persones a través de les diferents actuacions en viu, els mitjans de premsa i les plataformes digitals. D'aquesta manera, ha arribat a transformar el panorama cultural de molts pobles, que esperen amb impaciència l'oportunitat de viure aquesta experiència.

L'11 d'agost farem una cita sorpresa inigualable per als mecenes de Suakai que hagin fet una aportació mínima de 150€ (deducció del 80%, només abones 30€). Amb aquesta aportació mínima podreu reservar una de les places limitades per viure l'experiència del nou espectacle del col·lectiu.

Itinerari

21 de juliol a Navarra

23 de juliol a Biscaia

25 de juliol a Àlaba

27 de juliol a Cantàbria

30 de juliol a Almeria

01 d'agost a Màlaga

03 d'agost a Huelva

06 d'agost a Madrid

08 d'agost a Madrid

09 d'agost a Sòria

11 d'agost Concert sorpresa Mecenes. 

12 d'agost a Navarra


No hay comentarios:

Publicar un comentario