domingo, 22 de septiembre de 2024

Melifluo prepara nou disc per 2025

El segell madrileny Calaverita Records publicarà el nou disc de Melifluo, projecte dels germans Juanca (Supersubmarina) i Antonio al qual se suma també Jaime de Supersubmarina.

Melifluo és el duet que van formar el 2019 els germans Juan Carlos (bateria de Supersubmarina) i Antonio Gómez Parrilla. La seva música és un viatge introspectiu per ritmes propers al rock, indie-rock, pop electrònic.

Després del seu camí en anteriors bandes com Supersubmarina i Casasola, els germans van començar aquest projecte amb el llançament de quatre singles i un primer E.P., produït per Víctor Cabezuelo (Rufus T. Firefly) i barrejat per Manuel Cabezalí (Havalina).

El 2021 van llançar el seu primer disc 'Pasado_Futuro' produït per ells mateixos al seu estudi Haleluya Music Studio (Baeza), al qual més tard afegeixen tres col·laboracions amb Sidonie, Víctor Cabezuelo i Diego de Veintiuno.

El 2022 tant “15 Pitis“ “Ahora me toca a mí”com “Buenaventura” (E.P.) van consolidar el so de la banda. Jay (guitarra) de Supersubmarina, Edu (guitarra) i Juanan (baix) s'uneixen a la formació compactant el so de la banda en directe.

Actualment estan en procés de llançament de la seva segona llarga durada gravat amb Paco Salazar a Estudio Un que veurà la llum el 2025 de la mà de Calaverita Records. Durant aquest curs ja estan actuant en alguns festivals com el Festival Gegant d'Alcalá de Henares passat, o recentment confirmats per al SanSan Festival de Benicàssim el 2025.

Melifluo s'incorpora així a Calaverita Records, on se suma a un equip que inclou artistes com Depedro, La Pegatina, Tanxugueiras, Travis Birds, Luis Fercán, La Ganga Calé, Eskorzo, o nous talents com Nadie Patín, Baldosa, ANADIE o Carla Collado entre d'altres.

No hay comentarios:

Publicar un comentario