lunes, 14 de octubre de 2024

La Casa Rusa ens presenta el EP "La ciudad os quiere"

20 anys després del seu primer llançament, Casa Rusa publica un nou projecte, un EP titulat “La Ciudad Os Quiere”. La banda continua amb el seu estil pop de melodies i tornades que s’encomanen. Dues dècades després del llançament de “La Respuesta Es Sí”, àlbum que les va impulsar en el panorama musical nacional, el conjunt demostra seguir en plena forma.

En aquest EP descobrim sorpreses com la col·laboració del seu admirat grup Los Secretos. Aquesta vegada en el paper de productors, dirigint als mallorquins en una versió de la cançó “Como Será Mañana” del cantant cubà Polo Montañez.

Per primera vegada, trobarem temes en què comparteixen autoria amb Juan Ewan, guitarrista del grup El Sueño de Morfeo. Sens dubte, un EP que no deixarà indiferent a l’oient.

Totes les cançons d’aquest EP han estat compostes i produïdes per Carlos Tejedor Llabrés, Damián Tejedor Llabrés i algunes d’elles també comparteixen autoria amb Juan Ewan, excepte el tema “Deberíamos Estar Muertos”, que l’han compost Polo Montañez i Fernando Borrego; i ha estat produïda per Álvaro Urquijo, Jesús Redondo i Ramón Arroyo.

Interpretades per Casa Rusa. Col·laboració especial de Los Secretos a “Deberíamos Estar Muertos”.


No hay comentarios:

Publicar un comentario