jueves, 8 de octubre de 2015

Petits Camaleons: el Festival de Música per a nens i nenes



El passat 3 i 4 octubre va tenir lloc a Sant Cugat el Petits Camaleons el Festival de Música per a nens i nenes, que es va fer al voltant del Teatre-Auditori de la localitat. El festival comptava amb 6 escenaris: El propiTeatre-Auditori, la Carpa Raluy, El Pati La Caixa, l'Aula Magna, l'Aula Simfònica, l'Espai Pipiripops 1 (concert per nadons), l'Espai Pipiripops 2 (concert per nadons)...
Però tot l’espai va ser un gran escenari on la gent es desplaçava per veure els dieferents grups.Hi ba haver exposicions, rodes de premsa fetes pels mes menuts, signatures de discos, concursos i molt més i amb àrees de pícnic en el propi recinte i servei de ?.

Petits Camaleons és el primer festival de música pensat per a nens i nenes de 0 a 12 anys, i evidentment pels seus pares. Ells son els autèntics protagonistes i tot està pensat i dissenyat perquè puguin gaudir de la música com no ho heu fet mai. Volums adequats, concerts curts, varietat d’estils i artistes amb una predisposició molt especial. Els grans sempre tenen l’oportunitat d’anar a veure els grups que els agraden en directe; aquest cop sou vosaltres els que podeu dir que aneu de festival a veure fins a 15 concerts en un dia. Amb vosaltres reinventarem el significat del que s’anomena música infantil.

El dissabte van actuar: Els Pets, Cris Juanico, Teràpia de Shock, Lluís Coloma, Riu, Ramon Mirabet, Sanjosex, Guillem Roma, The Crazycmos, Coriolà, Blaumut, KaraokeBand Kids, Pearson, Marion Harper, Senior i els concerts per nadons.

El diumenge va ser el torn dels Catarres, Joan Miquel Oliver, M-Clan, In Crescendo, Joan Rovira, Anna Roig i l'ombra del Ton Chien, Ebri Knight, Germà Negre, Karaokeband Kids, Clara Andrès, Halldor Mar, Yacine & The Oriental Groove, Èric Vinaixa, Amadeu Casas, Solà & Estella i els concerts per nadons.

Mireu les fotos de LMALF


No hay comentarios:

Publicar un comentario