martes, 3 de noviembre de 2015

Anna Roig i l'ombra de ton chien ens presenten "Versionen" en el seu 10è aniversari

El grup Anna Roig i l'Ombra de ton chien presenten en el seu 10è aniversari un disc de versions de la cançó francesa que tant els apassiona. Jonny, tu n'es pas un ange, Je hais les dimanches, Poupée de cire, poupée de son i Comment te dire adieu?
El més destacable del disc es el seu disseny (dorats i un disseny molt vintage que tant lliga amb el gruo) i amb el més important, la bona música cantada i tocada amb el cor.
Amb una personalitat i estil propi, Anna Roig i L’ombre de ton chien s’ha consolidat en 10 anys com una proposta de qualitat que es caracteritza per la creació i interpretació de temes en català i francès.
Aquest grup de músics del Penedès van decidir recuperar la chanson mantenint la llengua francesa i afegint-li la pròpia, el català.
El resultat d’aquesta original proposta són els tres treballs discogràfics que el grup ha llençat al mercat amb gran èxit, que juntament amb aquesta edició limitada i molt acurada amb els que celebren el seu 10è aniversari.
Decidits a no casar-se amb un sol estil, fan de l’eclecticisme un dels puntals de la frescor d’aquesta proposta, en que la coherència ve donada per la forta personalitat de les composicions de l’Anna.

No deixem d'escoltar aquestes versions especials del 10è aniversari i si sou melomens com nosaltres compreu aquesta edició tant especial i sinò escolteu el disc a:
- Spotify: https://open.spotify.com/album/7us4D3WZmlsU47LNB1dUzT
- iTunes: https://itunes.apple.com/es/album/versionen-ep/id1046008855
- Playlist de Youtube: https://www.youtube.com/playlist…

Us deixem amb una de les versions que més ens agrada:



No hay comentarios:

Publicar un comentario