lunes, 29 de febrero de 2016

Quimi Portet publica l'1 d'abril el seu nou disc "Ós Bipolar"


Quimi Portet "El Mestre" publicarà l'1 d'abril el seu nou disc "Ós Bipolar" i la seva gira començarà el proper 16 d’abril a Girona (Teatre Municipal)

El proper dia 1 d’abril, Quisso Records i Música Global publicaran el nou disc de Quimi Portet. El treball, que és la seva novena entrega en solitari, es titula Ós bipolar. Preguntat sobre l’origen del títol, Portet ha declarat que aquest no té cap relació ni amb la psiquiatria ni amb la zoologia. El títol se li va acudir tot veient a la BBC un reportatge sobre milionaris anglesos.
  
Als crèdits del disc hi destaquen la col·laboració de Manolo Garcia a la cançó Roda el món; la implicació de Joan Miquel Oliver com a “assessor en la gravació de veus”, corista de luxe i guitarrista convidat; així com la intervenció de Núria Graham en la cançó Daisy (Al·leluia).

Aquest novè disc de Quimi Portet arriba quatre anys després de Oh my love (2012). No han estat, però, anys d’inacció per al músic. Durant aquest temps i a més de treballar intermitentment en el disc, Portet ha produït el disc de Sanjosex "Festival", ha contribuït al muntatge i posada en funcionament de l’estudi 2 de Music Lan a Avinyonet de Puigventós (Alt Empordà), ha fet un bon nombre de concerts amb el Col·lectiu Eternity, projecte que comparteix amb Sisa i Joan Miquel Oliver, i ha gravat i mesclat el material que juntament amb Manolo Garcia han reeditat la tardor de 2015 i que conté peces de Los Rápidos, Los Burros i d’El Último de la Fila.

"Ós bipolar" serà presentat en directe el proper 16 d’abril al Festival Strenes de Girona (Teatre Municipal) i el 12 de maig al Guitar Festival de Barcelona (sala Barts). Durant l’estiu i la tardor d’aquest 2016, l’artista té previst fer tot un seguit de concerts acompanyat d’una banda amb la solvència habitual.

Més informació: www.quimiportet.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario