viernes, 6 de mayo de 2016

Parlem de la banda de Torredembarra TRES i el seu disc "La Sal de la Mar"


TRES neix l’any 2000 en format de duet acústic, a dues veus, baix i guitarra i el formen Jordi Suñé i David Morlà. Des de llavors ha realitzat desenes d’actuacions al llarg de tot el país.
Després d’una parada, tornen amb un disc sota el braç, “La sal de la mar”, amb força i amb ganes d’explicar aquestes noves cançons per tota la geografia. 

TRES barreja cançó d’autor amb sons elèctrics de banda de rock i es presenten en format duet i amb banda. La formació presenta 11 temes tranquils inspirats en el mar i la platja amb un so proper a la cançó d’autor, amb tornades enganxoses i sons elèctrics.
El disc es va enregistrar el passat estiu a Artés, a la comarca del Bages, als estudis del músic David Rosell (Brams, Dept i Mesclat). El grup, format per David Morlà (veu i baix) i Jordi Suñé (veu i guitarra), ha comptat amb la col·laboració del reconegut bateria Carles “Xarli” Oliver i del mateix
Rosell.

LA SAL DE LA MAR conté 11 cançons inèdites amb lletres pròpies i de diferents poetes (Miquel Martí i Pol, Blanca Llum Vidal, Ivette Nadal) que fan olor a mar, a platja i a sorra. Situats geogràficament arran de mar, a Torredembarra, al Baix Gaià, el grup ha volgut amarar-se de l’ambient del litoral per escriure 11 temes que sonen bé i que enganxen per les seves tornades rodones i cantades a veus. El grup està presentant el disc al llarg de tot l’any 2016 per arreu del país.
En directe el grup està format per: Jordi Suñé (veu i guitarra), David Morlà (baix i veus), Xarli Oliver (bateria) i Manel Gris (guitarra).

Un disc fresc com la brisa marina, potent com el vent de mestral i amb molt sabor d'estiu i les seves històries particulars envoltades de la salabror del mar.

Anteriorment van enregistrar dues maquetes: Si sou dos (2000) i Desconcertats (2002). En aquesta època vam participar en els CDs col·lectius "Correllengua 2003" i "Crit-i-cant" i vam fer més d'una cinquantena d'actuacions. Actualment hem versionat i enregistrat la cançó "Art de trair" dels Kitsch que apareixerà properament en el disc "EsKITSCHada, 2n tribut a KITSCH".

El disc es pot trobar a les principals plataformes digitals i a la nostra pàgina web tresduet.cat on s’indiquen altres punts de venda del CD físic.

No hay comentarios:

Publicar un comentario