lunes, 12 de febrero de 2018

Est Oest presentarà al març nou disc i avança "Primavera"


Est Oest presenta el primer single del seu nou àlbum, El gir. Primavera és el primer de tres singles que publicaran els vigatans abans del 23 de març, quan es publicarà l'àlbum al complet.

Primavera és el primer single que publica Est Oest aquest any 2018. És el primer dels tres avançaments de l’àlbum, El gir, que veurà la llum el pròxim 23 de març. És una breu cançó enèrgica que denota, a la perfecció, el que vol expressar la banda amb el nou àlbum. Més aire, més llum i més brillantor que acompanyen una lletra amb moltes referències a les flors i al positivisme com a forma de vida. 

Est Oest ha encarat aquest nou àlbum amb una voluntat i una manera de fer molt diferent de la que estaven acostumats. Amb l’objectiu d’aconseguir una nova sonoritat més moderna, les cançons s’han anat construint, com diu la cançó “cuinant a foc lent i amb molt d’amor” i amb l’únic objectiu de no donar els projectes per acabats fins a estar-ne del tot orgullosos. És per això que, l’energia que desprèn aquest single, és la millor definició de l’estat d’ànim de la banda i, del que serà la nota predominant de l’àlbum.

EST OEST presenta El Gir (RHRN, 2018). El segon disc d’estudi del quintet vigatà, que torna amb força per projectar una sonoritat innovadora en l’espectre del pop en català. Aquest és un àlbum de quilòmetre zero. Cuinat a casa i amanit amb la complicitat de les bones companyies que han anat trobant pel camí. Després d’uns mesos lluny dels escenaris, Est Oest us porta un tresor gestat amb tota la delicadesa perquè gaudiu, amb ells, un gir que es manifesta en totes les seves formes. Nascuts dins l’espessa boira de la Plana de Vic l’any 2014, Est Oest es va donar a conèixer guanyant el concurs Sona9 el 2015 i publicant, poc després, el seu primer àlbum, Fortuna (Lav Records / Buenritmo). Un disc que van portar a racons tan meravellosos del territori com el Vida Festival, l’Acústica de Figueres o a la majestuosa Plaça Major de Vic pel MMVV.

No hay comentarios:

Publicar un comentario