domingo, 11 de marzo de 2018

Barcelona Gipsy Balkan Orchestra presenta el seu quart disc "Avo Kanto"


Avui parlem de  'AVO KANTO' (Satélite K, 2018), el quart disc de la BARCELONA GIPSY BALKAN ORCHESTRA, continuació del viatge sonor iniciat dos anys enrere amb 'Del Ebre al Danubio'
 
 BARCELONA  GIPSY BALKAN ORCHESTRA (BGKO), una consolidada formació internacional de músics amb base a Barcelona, ​​ha captat l'interès d'audicions i programadors per tota Europa amb les seves reinterpretacions de la música tradicional dels Balcans, Orient Mitjà i el Mediterrani. Ara presenta el seu quart treballa, Avo Kanto (Satélite K, 2018). "Avo Kanto" significa "les cançons dels avis" en esperanto, la única llengua capaç d'expressar i donar veu a la diversitat d'aquest grup format per membres de procedència tan diversa. Cada una de les cançons del disc està inspirada en els concerts, llocs, persones, músics i moments que segueixen enamorant el grup cada dia: temes tradicionals interpretats al llarg del temps, generació després de la generació, que guarden en el seu interior el poder d'evocar els sentiments més profunds del ser humà.

A més dels nou temes que componen el disc, s'inclou la pista de bonificació "Lule Lule", afegida al disc després de la insistència del públic. La cançó, gravada l'any 2015, s'ha remasteritzat per a l'ocasió i és, juntament amb "Djelem Djelem", una de les seves d'identitat del grup.

La BGKO ha actuat per a nombroses audiències a Europa i ha passat per més de 22 països. Ara es troben immersos en una intensa gira internacional, amb dates anunciades a Itàlia (febrer), Alemanya (abril) i els Balcans (maig), a més de les gires a Canadà i Austràlia que es anunciaran en breu.

La presentació de la disc (2 de març) coincideix amb el seu pas per Madrid (21 de març, Sala Galileo Galilei) i Barcelona (18 d'abril, Sala Apolo). El concert de Madrid serà, a més, el primer de la BGKO en aquesta ciutat, una cita molt esperada pels seus fans, en què tindran oportunitat de gaudir de l'ampli repertori del grup i les cançons de la nova discoteca.
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario