lunes, 12 de marzo de 2018

Modern Sound Culture un cicle de música electrònica en directe a Apolo de Barcelona


El nou cicle de concerts se celebrarà un cop al mes, els dijous a les nou de la nit i en una de les dues sales de l'Apolo. Modern Sound Culture aposta per l'electrònica de format live a la Sala Apolo amb la col·laboració de Ballantine s We Sound. Un cicle d'electrònica refinada, d'alta elaboració i molt precisa, Modern Sound Culture pretén marcar una línia de tendència cap al format concert, aportant electrònica de live band a esdeveniments de curta durada, horari amable i programació potent. Un dijous al mes, a les nou del vespre, o bé la Sala Apolo, o bé La 2 (el seu segon espai) acollirà una actuació que pretén reunir un públic adepte al ball, però també a l'escolta atenta. Els primers confirmats són Stavroz, Who Made Who i Rone.

Les propostes:
STAVROZ
Els ritmes ètnics i canalles de Stavroz donaran peu a la inauguració de Modern Sound Culture. La banda va ser formada el 2011 per Ijsbrand i Gert, enginyers de so i DJ que buscaven una manera de canalitzar les seves pallassades musicals. Poc temps després, Maxim i Pieter es van unir al grup definitiu. El seu primer disc en Delicieuse Records va tenir una gran acollida en blocs internacionals, arribant al n ° 1 en algunes llistes. El seu live injecta una vibració total ètnica, acústica i orgànica a la música electrònica. Aquests quatre amics formen el segell Moodfamily i s'han ficat a la butxaca a tota la crítica internacional!
Data: 22 de març 2018.
Horari: 21: 30h
Preu entrada anticipada: 15 € Preu taquilla: 20 €


WHOMADEWHO
WhoMadeWho és una banda que canalitza una energia singular. Des dels us actuacions en viu, fins les seves composicions i DJ sets, són una entitat inquieta i en constant evolució amb una àmplia gamma de llançaments aclamats per la crítica en una variada successió de segells com Gomma, Get Physical i Kompakt. 5 d'abril podràs gaudir del seu show en directe a la sala Apolo, una experiència involvidable i incendiària.
Data: 5 d'abril
Horari: 21: 30h
Preu entrada anticipada: 18 € Preu taquilla: 23 €


RONE
En menys de 10 anys, el productor francès Rone s'ha convertit en un jugador clau de l'escena de la música electrònica francesa amb un univers distintiu on les dolces melodies poden aparèixer en qualsevol moment en l'expressió alliberadora de les seves màquines. A l'escenari, la música de Rone s'estén a tot l'espai i es converteix en una meravellosa experiència auditiva. Després d'un espectacle únic amb entrades esgotades en la Philharmonie de París al gener de 2017, Rone torna a la carretera presentant el seu nou concert, parts del qual es van exhibir en festivals com Dour Festival, Rock en Seine, Paleo Festival, Osheaga, Eurosonic, Pitchfork Music Festival Paris ... Ara també podràs gaudir del seu nou concert a la sala Apolo el 24 de Maig.
Data: 24 de maig 2018.
Preu entrada anticipada: 15 € Preu taquilla: 20 €


No hay comentarios:

Publicar un comentario