sábado, 21 de julio de 2018

Laura Santos presenta "Abismo" un projecte en el que el flamenc i l'electrònica es fusionen en un




Ja des de petita, a Laura Santos (Barcelona, ​​18 de juliol de 1986) se li estremia l'ànima cada vegada que escoltava música i recorria cada racó repetint cada cançó que li agradava.


Inquieta i autodidacta, va fer les seves primeres classes de solfeig i piano amb Laia Monné. En l'adolescència va començar a experimentar, formant grups afins al flamenc, fent cors i compartint la música, i va seguir creixent com a músic. Pel camí va conèixer a Xavi Jiménez, que la va animar a desenvolupar-se en el flamenc.

Es forma com a cantaora de flamenc de la mà de César Moreno amb qui també col·labora en diversos projectes, i des de llavors no ha deixat de cantar-li a un gran nombre de balladors de renom, a més de col·laborar amb altres cantaores i acompanyar amb la seva veu a artistes i grups variats.

Ara presenta "Abisme", un projecte en el qual el flamenc i la música electrònica es fonen amb la seva veu tòrrida i salvatge de cantaora.

Aquesta primera mostra, composició original de Sebastià Pallarés "El Sebas de la Calle", encarregat també dels cors en la cançó) amb producció i arranjaments de Jack Chakataga, es publica amb un videoclip imparable gravat el maig passat en diferents localitzacions de Barcelona i voltants.

No hay comentarios:

Publicar un comentario