viernes, 14 de septiembre de 2018

Caste presenta "Pueblo de Verano"


                           
Taxistes que baixen la bandera de la mort. Adolescents deixats de la mà de Déu en pobles fantasma on aparentment, només hi ha rius secs i carreteres secundàries. Tonis Maneros de gomina i Opel Kadett, que són els reis de l'extraradi. Romeos que no pugen al balcó de les seves Julietes perquè hi ha un Rottweiler al jardí.

El creador de cançons barceloní CASTE, ens presenta en la seva òpera prima publicada, dotze cançons amb sons fronterers i timbres de folk i rock. CASTE beu de musicassos com Tom Petty, Ryan Adams, Jeff Tweedy o Lucinda Williams, entre d'altres. Astres on inspirar-se, per després apuntar al traspirar.

Panchos de Verano Azul que toquen la lona més profunda. Avis que miren de reüll als forasters i als bastards. Dents que volen de matinada. Lolitas que somriuen qual Joker per un xupito de garrafa en un bar passat de moda. Joves espantats per les arrugues de les seves amants. Ànimes de Honky-Tonk que tornen a casa amb un ram de flors i la mirada a terra.

Les cançons de l'àlbum "Pueblo de vernano" estan acompanyades del talent de músics de talla mundial com Lluís Gómez al violí, Víctor Estrada al Theremin o Àngel Ruiz al Pedal Steel entre d'altres. Compendi de cançons neo-realistes que podrien anar de la mà perfectament de les imatges de Visconti, Camus o Truffaut.

Lluís Castellet, aka Caste, és un creador de cançons barceloní enamorat de la senzillesa de la melodia a l'una de la direcció del text en les cançons. Gaudint del procés de la creació de la lletra com de la melodia de les seves composicions.Ell, consumidor compulsiu de música, ha format part d'altres bandes de l'escena barcelonina d'extraradi com Sinlokales.

La presentació del disc serà el 22 de setembre de 2018 en la sala Fiveller (Mollet del Vallés)


No hay comentarios:

Publicar un comentario