lunes, 24 de septiembre de 2018

Parlem de Clàudia Cabero i el seu disc "Melic"


"Melic" és el primer àlbum de la cantautora CLÀUDIA CABERO. Esta enregistrat a l'estudi TinyRoom de Mataró amb el productor tècnic Nico Canet i Nito Sanchez, aquest debut discogràfic és una fotografia sonora de cinc cançons escrites i arranjades per la cantant en català i en portuguès.
Les cinc cançons de l'àlbum, algunes altres compostes per la cantant i la interpretació de músiques d'arrel conformen la proposta escénica; un concert inter-gènere-cional amb la veu com a protagonista de caràcter íntim i proper, que beu de les influències musicals de l'artista i de les seves experiències vitals que s'expliquen tangencialment a les seves cançons.
"Melic" neix en solitari amb la guitarra i el looper d'acompanyament, i així es belluga pels escenaris, i també es triplica per presentar-se a trio, amb la col.laboració de Guillem Aguilar al baix, Sandra Monfort a la guitarra i veu i la Clàudia Cabero a la veu i el looper. També col.laboren en el disc Nico Canet i Juli Mateu a guitarres elèctriques, Aina Calabruig a trombó de vares, Vic Moliner a Contrabaix i Júlia Palao a violoncel.
Un disc amb molt sentiment, on les emocions es desboquen amb aquestes cinc cançons que donen la sensació de voler més. Una música fet amb el cor, que tracta música i veu amb delicadesa extraient el màxim suc a la música d'autor. Un projecte que donarà molt que parlar i que si el que vols es sentiment en estat pur ho trobaràs.


No hay comentarios:

Publicar un comentario