lunes, 15 de octubre de 2018

La Jana presenta "La Jana i els sentiments"


La Jana la formen quatre músics,  Montse Loaso–  cantant, especialista amb música per nadons i coordinadora de Bat Audicions, Joan Carles Santamaria, guitarrista, fundador i coordinador de Bat Audicions, Javier Muñiz “Zuri”, baxista, professor de música de primària, membre del grup “Muyayo Riff” i Iñaki Rodríguez– el baterista, professor de bateria i membre del grup de “Muyayo Riff”.

Ara presenten "La Jana i els sentiments". Qui no s’ha emocionat alguna vegada escoltant una cançó? Ells, moltes. La música ens fa moure i emocionar-nos, amb La Jana podreu cantar, ballar i passar-t’ho molt bé amb temes com "Què sents?", "Busca'l", "La calma", "Sóc Feliç", "El paraigua de la tristesa", "No t'enfadis", "La vergonya", "La por", "Les quatre lletres (A-M-O-R) i "La Jana i els sentiments" on et sentiràs reflectit en algun moment, tothom hem passat per aquests sentiments, per investigar o buscar quins tenim...

A l’escenari, el seu objectiu és transmetre la seva il·lusió per la música, i no oblidem que totes les cançons de La Jana tenen un contingut i uns valors educatius que arribaran tant als més petits com  als més grans. Fa molts anys que, tots quatre són de manera activa en el món de la música i l’educació, i coneixen de primera mà quines són les seves necessitats.

Mai en el món de la música infantil, s'havia treballat amb tanta energia, realisme i entusiasme el tema dels sentiments. Molt recomanat per infants i pares, per treballar els sentiments i escoltar a l'hora bona música, pareu atenció a la música i sobretot a la lletra, petits contes reflexius on tots aprendrem.


No hay comentarios:

Publicar un comentario