sábado, 26 de enero de 2019

Opera Magna presenta "Del amor y otros demonios - Acto 3"


Després d'una llarga espera per als seguidors de la banda OPERA MAGNA, per fi "Del amor y otros demonios - Acto 3" veurà la llum. Amb aquest últim EP, Opera Magna donen per finalitzada l'obra conceptual que van començar a finals de 2014 i en la qual, sota una acurada lírica, es van proposar reflexionar sobre els sentiments i emocions de l'ésser humà.

En aquesta última entrega, produïda sota l'atenta mirada d'Enrique Mompó i amb la inestimable experiència de Fernando Asensi a la taula de so, el grup ha volgut donar el millor de si i ha registrat, un cop més en Fireworks Estudis, el qual, segons la seva opinió, és el treball més èpic i elegant de la saga.

Per a això han comptat amb la inestimable ajuda de Miquel Àngel Franco (Saurom) en "El somiat i el viscut", un tema en el qual la banda reprèn el gust pels temes de llarga durada, tal com van fer en el passat amb "Edgar Allan Poe" y "El último caballero", i en el que mostren l'oient tot un ventall de sensacions, valent-se per a això de les treballades orquestracions que ja són marca de la casa.

Completada l'obra amb aquest tercer acte, Opera Magna, al costat de Maldito Records, han decidit posar a disposició del públic 2 formats. Per a aquells que ja tinguin els actes anteriors, "Del amor y otros demonios - Acto 3" es publicarà de la forma habitual en un EP amb les noves cançons. D'altra banda, per a qui vulgui fer-se amb l'obra completa, s'ha preparat una acurada edició en digipack que inclou els tres actes i nou material gràfic fet en exclusiva pel reconegut dissenyador Fernando Nanderas.

"Del amor y otros demonios - Acto 3"està destinat a ser un dels clàssics del metall en parla hispana, no et perdis el final de la història a partir del pròxim 1 de febrer.


No hay comentarios:

Publicar un comentario