miércoles, 10 de abril de 2019

El prestigòs trompeta català Raynald Colom presenta "The barcelona session"


Raynald Colom ha enregistrat el disc en directe acompanyat de músics súper prestigiosos a nivell mundial de l’escena de Nova York: el contrabaixista Joe Sanders, el bateria Gregory Hutchinson i el teclista Danny Grissett, que ha conegut després d’anys actuant als millors clubs i festivals de jazz d’arreu del món.
  
"The Barcelona Session" es va publicar el passat 5 d’abril i s’estrenarà en directe a La Nau el 9 de maig, amb una banda de luxe formada per Tony Tixier al Fender Rhodes, Ameen Saleem al contrabaix i Gregory Hutchinson a la bateria. també el 11 i 12 de maig estarà al Bogui Jazz de Madrid


"Powder Keg" és una versió del llegendari saxofonista Wayner Shorter (Miles Davis, Herbie Hancock...), una de les primeres cançons que va enregistrar als 60s. És una relectura feta al sXXI. Raynald Colom confessa que va escollir aquesta cançó pel disc perquè l'escoltava obsessivament quan es va instal·lar al Raval de Barcelona amb 17 anys. 
 A la cançó s'hi pot sentir (i veure) la força del grup amb Lluc Cassares -Premi Enderrock 2019 a Millor Disc de Jazz de 2018- al saxo tenor i un solo de Greg Hutchinson on deixa clar per què està considerat com un dels tres millors bateries de jazz de l'actualitat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario