sábado, 13 de abril de 2019

Pibes Losa presenta disc “Si te cabe te lo digo”


Pibes Losa és una banda formada al desembre de 2011, que es presenta per primera vegada a l'Auditori de Fm La Tribu en el marc del Programa FMP3 de Mingo i Suca.
Després de transcorregut un temps la mateixa va començar a prendre forma i identitat es presenten al públic per primera vegada a l'agost de 2012, en un recital realitzat en el Centre Cultural Martín Fierro, del Barri de Vila Llibertat.
La banda formada des de l'inici per Lucas Suarez (trompetista i veu de la Repartija); Agustí "el Chipi" Guerra (veu i lletres) i Gastón "Losa" González (Calaix peruà, percussió i complements) es pot assenyalar com oriünda de la localitat de Sant Martín, més precisament del barri del Tropezón que límita amb l'estació. Actualment completen la formació Joan Tenuta en baix; Gino Arazi i Chova en
guitarres i Maykel Sebastià en bateria.
La banda transcorre a través dels sons de barri incloent matisos de reggae, cúmbia, murga i rock. Durant el seu període inicial va realitzar nombroses presentacions entre 2012 i febrer de 2014, arribant a comptabilitzar 56 recitals durant el període esmentat. Entre els quals poden destacar-se el tancament del BAFISU 2013 en el Anfiteatro del Parque Lezama al costat del Cumbia Club La Maribel, el febrer de 2013 amb Kapanga, El Bordo y Manto en el barrio de Loma Hermosa, el març de 2014 telonejant a Onda Vaga en Villa Ballester, una gira per la Costa Atlántica a l'estiu del 2012, el octubre de 2013 en Niceto Club junto a Alasdies y Sirte Tirco en el marc de Circuito Rock San Martin entre d'altres recitals.
Per a l'any 2013 també es va presentar l'1 EP amb banda "Losa losa", el qual va ser gravat per Juan Cruz Marciani de Encias Sangrantes, en Berisso,, el qual incloïa els temes “La vuelta al rancho”, “De frutillas y Chiperos” y “Los rugidos del León”. el mateix es troba disponible https://open.spotify.com/album/7ltqStxw6IbR526CxjHg9n.

Per al 2015, la banda es va mantenir tocant i participo en esdeveniments realitzats per  la Garganta Poderosa para el día del niño, o en El Corralón de Floresta, en el marc del aniversari de la murga “Quiero Vale Murga”, la banda va entrar en un recés a la fi d'aquest any que es va estendre durant tot el 2016.
No obstant això durant l'any 2017 la banda va tornar als escenaris fent un total de 17 shows durant el període esmentat i continuïtat a l'any 2018, on es destaquen entre d'altres shows el realitzat amb Locos de Nacimiento en La Quince, la participació del aniversari de PlayRock en el Teatro Social de Alejandro Korn telonejant a Sueños de Pescado i la presentació del nou treball “Si te cabe te lo
digo”en Galpón B- Teatre Goñi de Capital Federal costat de Don Cabot.
També durant l'any 2018 la banda va gravar el segon treball “Si te cabe te lo digo” en els estudis Media Villa, sota la direcció de Lucas Andranda (La Sonora Porteña, Don Cabot) i que va comptar amb la col.laboració de Boris Marandandoni y Toto Chanquia com a convidats en veu i guitarres en el tema “No me ganaras la cabeza”, i la percussió a càrrec de Manu Arturo (4/8 Percussió). El disc consta de 5 tracks i una una intro: “La vuelta al rancho” (nova versió), “Bailando con las Sombras”, “Intro Rolling Baby”; “Rolling Baby”; “No me ganaras la cabeza” i “Revolución Cumbiera”.

Un gran disc i banda molt recomanable!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario