sábado, 13 de abril de 2019

Rafa Russo presenta "This Strange Place", el seu cinquè àlbum d'estudi


Després de dedicar majoritàriament a la seva carrera cinematogràfica com a guionista i director, Rafa Russo torna a la música amb "This Strange Place", un àlbum gravat a Barcelona per al segell britànic Scratchy Records.
Seguint l'estela acústica del seu anterior àlbum "Sunken Ships", Rafa s'ha envoltat d'un talentós grup de músics per a la gravació de This Strange Place, en el qual prevalen les guitarres acústiques del propi Rafa, el piano i les cordes de José Luis Chicote, i la mandolina de Miguel Pino, així com les col·laboracions vocals de Mariana Gramunt i Garrett Wall, sobre l'estupenda base rítmica de Dani Tejedor i Jordi Franco. Sempre al servei de les delicades melodies de Rafa i les seves suggerents lletres plenes de poder visual.
Un primer single, "You Crossed My Mind", rítmic i fresc, que ens recorda al so de Lloyd Cole & The Commotions, i un segon més intimista i emotiu, "Empty Chair", en la línia introspectiva d'un Damien Rice, són els aperitius del nou àlbum, que sortirà a la venda a principis d'abril del 2019. Per a aquest segon single Rafa ha comptat amb la col·laboració de la prestigiosa directora de cinema Isabel Coixet, que ha dirigit el videoclip de la cançó, establint-se així de manera natural un pont entre la seva faceta musical i la seva faceta cinematogràfica.
Les cançons aborden un ampli espectre del cor humà, però si hi ha alguna cosa que temàticament sembla unir-les és la trobada d'un solaç inesperadament gratificant en els llocs menys previstos, bé en la paternitat (Something Like Home), en les trobades atzarosos (Beautiful Stranger) , en els dies de rebuig i les nostres segones opcions (Throwaway Days), en la línia discontínua d'una carretera (Windshielded Sky) oa les relacions prohibides (On The Side). També la incapacitat de digerir la pèrdua, bé sigui d'un ésser estimat mort (Empty Chair), o la purament sentimental (Summertime). I si bé hi ha lament pel desgast de la vida o la incapacitat de trobar la felicitat (Grey, The Beginning Of The End), hi ha també esperança i fam de seguir buscant-la (Where Do You Go).


No hay comentarios:

Publicar un comentario