domingo, 12 de mayo de 2019

Bitter presenta nou disc "Musutruk"


Bitter és el projecte musical en solitari d'en David Delgado cantant i guitarrista dels No Badis!!! El projecte en solitari neix de la necesitat de mostar un grapat de cançons composades durant anys d'experiències musicals, fetes al marge i guardades en el calaix.
El passat 8 de maig estrena amb el Segell Microscopi, "Musutruk", el seu tercer disc d'estudi. El nom del disc és na paraula que prové del basc i que es fa servir per donar les gràcies i que també és pot traduir com, fer alguna cosa a canvi de res o d'un petó (musu).
Anteriorment ha publicat dos discos: "Esperant que surti al sol" (Quimera Rekords, 2013) i "Casualitats" (Quimera Rekords, 2015).
En paraules pròpies de David Delgado "Així que a canvi de res de res, vull agrair tots aquests anys de música, de concerts, d'amics i amigues que ha fet, alguns en la distància. I sobre tot, a tots els companys de viatge que m'han acompanyat dintre i fora de la música en especial, Pepita i Manel, família, els No Badis!!!,Marta, Berta i Martí (per aguantar-me cada dia)"
"Musutruk", ha estat produït, enregistrat, mesclat i masteritzat per Roger Gascón a Cadenza Studio entre abril de 2018 i febrer de 2019. I ha comptat amb diverses col·laboracions especials com la Ivette Nadal, a les veus de "Aires de Llibretat" O la de Eduard Gener (RGB Suports) al piano electro-nord i hammond a "Esmaperdut", entre altres músics amics que s'han sumat al nou disc de Bitter.
"Musutruk", són 11 temes nous amb lletres emocionalment quotidianes que ens parlen d'anhels, vivències  i ganes de viure, donant forma a un univers del tot personal. També inclou una revisió del "hit" de Bitter, "Caminant per un camp de Roselles", una cançó que es troba ja en el primer disc però que el músic de Granollers ha decidit vestir amb un aire més psicodèlic amb sitar inclòs a l'estil dels Kula Shaker o els primers Sidonie.
El que es indiscutible es que el artista Bitter té una energia que s'encomana i sap ser una caminant en aquest camí de la música i sap que tard o d'hora amb la seva música feta amb el cor, força i emoció arribarà a bon port. Ens fa especial il·lusió que des de fa temps parlem del seu projecte musical i sempre el blog tindrà les portes obertes a ell.

No hay comentarios:

Publicar un comentario