sábado, 4 de mayo de 2019

Paula Simón ens presenta "Remembrance" el seu nou treball


Paula Simon és una cantant i compositora de 25 anys nascuda i amb seu a Barcelona. Va començar a publicar portades a Youtube el 2012 i no s'han detingut des de llavors.
Influenciada per les seves bandes favorites de Paramore i Pvris, a principis de 2016 va llançar una cançó anomenada "Hypnagogia", una versió despullada de la seva cançó original que s'inclourà en el seu proper EP "Remembrance". Més tard, el 2016, va llançar el seu single "Getaway", produït per Albert Segú, membre de la banda Aran i ex-membre de la banda de pop-rock espanyola Amelie.
Paula va passar tot el 2017 i va formar part del 2018 escrivint i gravant el seu EP de debut, que es va publicar el 2018.
El disc "Remembrance" conté temes com "Hypnagogia", "Your Face", "Getaway", "No way back" i "Truth".
Un disc energètic, sentimental i potent per l'oient d'aquest treball, que culimina una etapa d'aquesta músic barcelonina desprès de publicar per YouTube i publicar alguns singles. Ara recopila en rodó aquests temes antics i nous donant forma a un treball molt recomanat. Tot i les fotos i disseny en blanc i negre, es un disc sentimental i amb molts colors.

No hay comentarios:

Publicar un comentario