sábado, 4 de mayo de 2019

JAY LEMON publica el disc "Coming true"


Jay Lemon (Albert Burrut) és un arquitecte i formador que es descobreix com a cantant i compositor autodidacta a finals de l’any 2016. Lemon pren contacte amb la música als seus 19 anys a través d’un piano, però no és fins als seus vint-i-sis anys, que comença a experimentar amb un looper, la seva veu, un teclat i la guitarra, buscant el seu so amb el format one-man-band, descobrint colors nous a les seves versions preferides, voltant pels bars de les ciutats voltants. 
Març 2017, s’estrena el seu primer EP de 7 temes, finançat a través d’un Verkami que el porta a fer cinquanta concerts durant la seva primera gira local.
Maig 2019, arriba amb l’estrena del seu nou àlbum, "Coming True", gravat a l’estudi CasaMurada, mesclat a Sputnik Studio, masteritzat per Ferran Conangla i dissenyat per Federico Babina. Les cançons del nou disc inviten als oients a descobrir tot el que s’amaga sota la nostra pell i com recorrem cadascun dels nostres camins. El treball es presentarà en format acústic o banda. Enèrgic i sincer, descobreix els seus relats en forma d’un pop - soul molt americà. Construeix les seves cançons i arriba directament al públic, seguint referències com Prince, Bruno Mars, Amy Winehouse o Ed Sheeran.
Durant els passats mesos de febrer i març, l’artista ha avançat dos primers singles amb videoclip, My Angel i Shake Your Mind.
El passat dissabte 4 de maig a les 20h, va presentar el disc al Casal Cultural de La Pobla de Mafumet es va vestir pel concert estrena, amb un format especial full-band acompanyat per 9 músics, en el qual l’artista va compartir en directe un any de feina i passió a l’estudi.   


No hay comentarios:

Publicar un comentario