lunes, 22 de julio de 2019

El documental "El passat és un error" de Pentina't Lula ha estat seleccionat al Festival de Cinema MICGénero de Mèxic


El documental "El passat és un error" de Pentina't Lula ha estat seleccionat al Festival de Cinema MICGénero de Mèxic, a l'apartat "Dissonàncies. Pràctiques sonores que busquen fer curt circuit a través de postures crítiques i gèneres musicals ambigus.
Del 6 d'agost al 25 de setembre es projectarà fins a nou vegades a la Ciutat de Mèxic, Puebla, Xalapa, Iguala, Cuernavaca i San Cristobal de las Casas.
El documental s'havia estrenat a la última edició del Festival Internacional de Cine Documental Musical de Barcelona In-Edit.

Les germanes Anna i Laia Pantinat i Lula Thomas són Pentina’t Lula, les Rrrrriot Ladies de l’escena underground barcelonina. Catalitzen el trauma d’haver patit una educació musical absolutament anacrònica fent cançons curtes que sonen a garatge-punk amb lletres transgressores i iròniques a favor del feminisme i de la llibertat d’expressió. Des de l’autogestió i el cooperativisme volen construir la new wave catalana i poder riure’s a gust de tot.construir la new wave catalana i riure’s a gust de tot.

poder riure’s a gust de tot. a gust de tot.

No hay comentarios:

Publicar un comentario