martes, 9 de julio de 2019

Joan Masdeu presenta nou disc al setembre revisant les millors cançons de Whiskyn's en el seu 25è Aniversari del primer disc


Joan Masdéu va liderar Whiskyn’s durant tota la trajectòria de la banda, una de les més emblemàtiques de l’escena musical catalana, entre els anys noranta i la primera dècada dels dos mil.

Whiskyn’s va publicar nou discos d’estudi, va fer més de set cents concerts en directe (incloent-hi una gira de quinze dies per l’Uruguai i l’Argentina el 2006) i va rebre diferents premis i distincions durant la seva carrera.

La banda es va acomiadar dels escenaris el setembre de 2009 amb un multitudinari concert a Reus, la seva ciutat natal. Joan Masdéu va emprendre llavors la seva carrera en solitari i, fins a la data, ha publicat un total de tres discos: Casa Murada (2011), Dissabte (2014) i Innocents (2017)

L’octubre de 2019 es compliran vint-i-cinc anys de la publicació del primer disc de Whiskyn’s i deu de la seva dissolució. Per commemorar-ho, Joan Masdéu revisarà, per primer cop, les cançons més significatives de la banda, amb un format més nuu i nous arranjaments, que aporten una nova profunditat a cadascuna de les peces. Acompanyat del músic i guitarrista Oest de Franc, tornaran a enregistrar aquesta tria de cançons sota la producció artística de Santos & Fluren (Blind records) per a la publicació d’un nou disc que veurà la llum el setembre de 2019 i que donarà el tret de sortida a una gira de concerts per tota Catalunya. El proper 20 de setembre, el Mercat de Música Viva de Vic, acollirà la primera presentació en directe d’aquesta gira que s’extendrà fins a finals del 2020.


No hay comentarios:

Publicar un comentario