miércoles, 24 de julio de 2019

Parlem de la propera X Estepa Mediterrània de la Fira Mediterrània i Cases de la Música


Fira Mediterrània i Cases de la Música presenten el cartell de la X Estepa Mediterrània
Un cartell de l’ESTEPA MEDITERRÀNIA replet de grans noms i encapçalat per la banda de rap LÁGRIMAS DE SANGRE (LDS), que presenta el seu nou treball Vértigo (Vértigo Récords); els imparables EBRI KNIGHT, capaços de fer vibrar al públic amb la seva particular proposta folk, materialitzada especialment al seu darrer àlbum, La voz dormida (Maldito Records); i MANUDIGITAL, l’incombustible riddim, baixista i productor musical, que arriba amb la intenció de fer ballar tothom amb el seu últim treball, Bass Attack
Més enllà dels grans noms d’aquesta edició de l’Estepa Mediterrània, l’objectiu és donar suport i impuls a formacions emergents, especialment a l’escena de la Catalunya Central, que representa una part important del cartell.
Tres dies i tres escenaris diferents pels que passaran tots els artistes. Talent consolidat amb bandes emergents, tots ells dotats amb una gran qualitat musical. Des del 10 fins al 13 d’octubre, Stroika, Voilà! i l’Escenari de Cases de la Música, ubicat a la Plaça Europa, es convertiran en els centres neuràlgics de l’Estepa Mediterrània. De fet, aquesta última ubicació forma part del programa d’ajudes a la creació. Per tant, els artistes que hi actuaran aquí han estat seleccionats mitjançant jurat professional de cada Casa de la Música, on s’ha valorat la potencialitat i projecció futura de cada formació musical.

ESTEPA MEDITERRÀNIA
Un projecte que ha suposat una veritable revolució en les seves edicions passades, acollint a més de 1.000 professionals de tot el món.
Estepa Mediterrània naixia l’any 2010, de la mà de Fira Mediterrània i Casa de la Música de Manresa. Aquest circuit apareixia com a certamen ‘off’ que pretenia, a mode de radar de l’escena underground, ampliar els horitzons artístics circumscrits a la ‘mediterraneïtat’ i arrelar la Fira encara més a la ciutat. Per aquest motiu es va començar a programar en nous espais de Manresa, espais que treballen la música en viu durant tot l’any.

CASES DE LA MÚSICA
Cases de la Música és un projecte compartit per la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de Manresa i la Sala Stroika.

No hay comentarios:

Publicar un comentario