domingo, 29 de septiembre de 2019

Rovell d'Ou presenta el seu nou i dotzé disc "Un xic de Rock"


Ja tenim aquí el nou disc de Rovell d'Ou el dotzè disc titulat "Un Xic de Rock"
La formació Rovell d'Ou nascuda al 1977 a Vilafranca del Penedès, amb aquest nou disc, ja seran 12 els discos llançats en diferents discogràfiques, amb molt diverses temàtiques totes familiars, com "La "Vaca Paca", "Jepet Jepet" , "En Cargolet Estevet", "per Nadal cada Ovella al su Corral", "Comença el Show", "Apte per a Tots els públics", "Apte per a Tots els Públics 2", "No n'hi ha prou" , "Nadales i villancets" i "Amb Rovell d'Ou la Revetlla dalt quan vol ... !!" (DCD), "Fan viure d'un Nadal"; i ara aquest disc que presentem: "Un Xic de Rock".
L'enregistrament s'ha realitzat en Divertimento Studio, amb la producció d'un dels grans productors catalans David Palau de llarga trajectòria amb més de 100 discos produïts i també un músic de gran qualitat que ha estat girant amb artistes com JMSerrat, Alejandro Sanz, Miguel Bosé, Sergio Dalma, David Bisbal ... i un llarg etcètera; que els ha aportat noves formes de veure el rock i molts altres elements a Rovell d'Ou per a aquest disc "Un Xic de Rock", el disc conté cançons pròpies i versions.... amb Rovell d'Ou mai hi ha prou
El grup es va fundar fa més de 40 anys per tres joves músics vinculats al món dels centres juveniles d'esplai (esplais). Ells eren Jordi Bové, Paton Soler i Jaume Rossell. La formació durant tot aquest periode ha estat viva, incorporant constantment nous músics que han sabut connectar amb un públic d'àmplia base.
Han recorregut diverses vegades el territori català de nord a sud i d'orient fins a ponent, però no només això, han estat actuant per la Comunitat Valenciana, Andorra i les Illes Balears, com circuits habituals. Durant tota la seva trajectòria també han actuat a Aragó, la Rioja, Madrid, Galícia ...
Tot aquest background fa que Rovell d'Ou doni en els seus directes, el millor de si mateix, aquestes "taules", que els connecta des del públic més infantil al més sènior. Públic familiar guanyat a pols.


No hay comentarios:

Publicar un comentario