martes, 1 de octubre de 2019

Javi Jareño i el seu "Abrazar la vida"


Avui parlem de JAVI JAREÑO un cantautor i guitarrista de Santa Coloma de Gramanet amb quatre discos gravats entre 2005 i 2014.
Els discos són "El juego es conmigo" 2006 "Tengo que volar" 2008 "Treinta y tres" 2010. y "Montse y Jose" 2014, En els directes acústics Javi té la sort de ser acompanyat pel genial guitarrista Jose Jareño i la veu dolça i personal de Laura Jareño.En els concerts amb banda té a bateria Felip Gaete i al baixista Josep Buch.Actualmente forma part del col·lectiu setembre GATS i és guitarrista d'Olaya Cidoncha, Laura Jareño, Alba Raventós i Miguel Angel Bueno.
I el 2017 presenta el cinqué disc, un treball fonamental i dels més importants de la seva carrera musical "Abrazar la vida" un treball vitalista, enèrgic on el sentiment es junta amb bones notes i lletres. A més el sentiment col·lectiu ha estat sempre present des dels inicis ja que s'ha fet gràcies a l'aportació de 115 mecenes, a més a comptat amb l'ajuda de 10 fotògrafs que han ajudat a completar un bon llibret i 20 músics o cantants que han compartit cançons amb ell.
A més el disc vol ser un homenatge a tres figures musicals molt importants: Hilario Camacho, Toti Soler i Miguel Ángel Bueno.


No hay comentarios:

Publicar un comentario