miércoles, 16 de octubre de 2019

Monoplasma ens presenta "Al final"


Monoplasma és la unió de Cesar "El Vampiro" Lopez, un dels guitarristes de rock espanyol més reconegut, guanyador de 3 Grammy awards, exmembre de les millors bandes llatines com Mana, Jaguares, Azul Violeta, juntament la veu del frontman Hector Geronimo , cantant Espanyol de la banda Moebio, de gran èxit a Europa.
Després de presentar el seu primer àlbum anomenat "1", com va ser gravat a Los Angeles, sota la direcció de Rafa Sardina (Elvis Costello, Lady Gaga, Michael Jackson, Sheryl Crow, Joan Gabriel) guanyador de 12 premis Grammy, i masteritzat per Alfonso Rodenas guanyador de 4 Grammy en Malibu, CA.
Van presentar les seves cançons en el seu #TourInterminable, ja amb més de 150 concerts en els últims 11 mesos, viatjant des de Mèxic fins als Estats Units, de costa a costa, tocant als escenaris petits i grans, i festivals com el SXSW 2018, i bandes com Enanitos Verdes, Enjambre y La Oreja de Van Gogh.
Ara presenten "Al final" una cançó potent, amb molta energia que no us deixarà indiferents, un gran tema editat i gravat a Los Angeles. Una lletra curiosa amb unes guitarres potents fan una mescla explosia del nou hit de Monoplasma. Recomanat per LMALF.


No hay comentarios:

Publicar un comentario