jueves, 3 de octubre de 2019

Yaiza ens presenta "Sin olvidarme de ti"


La cantautora Yaiza ens presenta "Sin olvidarme de ti", el seu primer àlbum. Emocions, reflexions i sentiments que viatgen de l'intimisme a la quotidianitat amb un denominador comú: l'enyorança de la seva terra i dels seus éssers estimats.
“Sin Olvidarme De Ti” és l'àlbum debut de la cantautora alacantina Yaiza Riquelme. Onze cançons en què la jove de Pilar de la Horadada bolca totes les seves vivències i inquietuds a cop de guitarra.
L'àlbum, editat pel segell discogràfic Rocket Music, és el testimoni de tot allò que ha estat important per a Yaiza durant els últims anys i reflecteix la mirada cap a la música d'una compositora sensible i lluitadora.

“Sin Olvidarme De Ti” és un disc que va dirigit al cor de la gent, amb un so modern i composicions molt cuidades, elegants i poderoses. Tot sota un prisma de matisos que ens mostren un paisatge musical profund, amb una instrumentació valent, subtil i plena de bellesa. I de fons, les lletres, que reflecteixen els dilemes amb els que cadascú hem d'aprendre a conviure.
I és que, a més de temes carregats d'optimisme i romantisisme, el disc inclou cançons de gran contingut emocional, com “Distancia” la seva actual single, que parla dels vaivens de la vida i com hem d'aprendre a superar-los per seguir avançant.

La presentació del disc serà demà. 4 d'octubre a Yaroa (San Pedro del Pinatar - Murcia).

No hay comentarios:

Publicar un comentario