sábado, 7 de diciembre de 2019

All Woods Country Band presenta "Birth"


Inspirat en la genuïnitat dels grans artistes de la música del país americà, ALLWOODS COUNTRY  BAND apareix al panorama musical nacional i internacional el 2017. La banda, amb seu a la ciutat de Terrassa (Barcelona), llança el primer disc "Birth" a finals del 2018, on es desenvolupen i comparteixen les seves influències.

Amb el single, “Try to understand”, defineix com a New Country com a l’estil més utilitzat. Allwoods combina 8 cançons pròpies amb 8 versions, on fan honor als seus compositors més influents. A l'escenari hi trobarem 6 músics (Genís Sobrado: veu i guitarra, Pepo Figueras: guitarra, Roc Alemany: violí, Jan Pagès: baix, Albert Fernandez: teclats i Marc Corominas: bateria) amb un espectacle que els mitjans de comunicació han classificat com a "poderòs". Una combinació de les seves pròpies cançons i portades dels èxits de ball dance de tots els temps per gaudir d’un espectacle de gran qualitat i alhora adequat per al Line dance.
Nominats als premis HALL OF FAME 2018 en la categoria d’Artista de Música Americana i nominat als premis Texas Sounds International Country Music 2019, afegeixen el valor instrumental dels artistes més nous i grans de la CMA amb un estil propi i la seva denominació d’origen.

Música fresca, enèrgica que farà gaudir tant a aficionats del country o amants de la música en general. La cohesió musical es fa palesa des de la primera escolta, es fa palesa que aquesta colla de grans músics tenen talent i fan vibrar a qualsevol oient de ben segur.

Visca el country made in Terrassa i català!


No hay comentarios:

Publicar un comentario