jueves, 26 de marzo de 2020

Crusseau ens presenta el seu nou disc "Queen Size"


Crusseau ens presenta el seu nou disc "Queen Size"
Obrint el seu ventall de possibilitats, Crusseau ens presenta el seu nou treball amb un estil general més urbà i brillant i rítmic "En la varietat està el gust" és un màxima de Crusseau i aquí a "Queen Size" (Rocket Music, 2020), ens ho demostra amb els contastes de "El Externo Femenino", moguda 80' si amb "On Estigui la Marea" amb quartet de corda i piano. També podem trobar swing a "Noventaynueve" i podem ballar amb el rock fronterer i tropical de "Queen Size".

Queda per remarcar la importància de les lletres, buscant sempre la claredat però guardant les distàncies i acabant sovint en la ironia És part del que es pot trobar en aquest viatge de 9 cançons, entre diferents ambients, diferents ritmes i moments que es queden .

Aleix Creus és el nom que s'amaga darrere de Crusseau. Aleix compta amb 4 anys de piano clàssic a més de diversos cursos a l'Aula de Jazz i al Taller de Músics.

El seu bateig discogràfic va ser gravant diversos pianos amb l'Ultimo de la Fila a "Cuando la pobreza entra....". A mitjans dels 80 va crear el grup La Madam i a meitat dels 90 's Mucho gusto. Buscant altres aires i altres ritmes es va mudar a Formentera el 2002. Actualment segueix component i tocant, guanyant-se un nom com a músic a l'illa.


No hay comentarios:

Publicar un comentario