domingo, 22 de marzo de 2020

Lali BeGood, música familiar que traspassa fronteres


L'artista catalana Lali BeGood enfocada al públic familiar ha traspassat fronteres amb el seu kindie rock en el seu primer tour a Europa. Hamburg i Berlín han estat les primeres ciutats d'aquest 2020, que es presenta com l'any de la seva internacionalització.

La banda de Lali BeGood i la seva personal manera d'entendre la música familiar van sortir de gira el passat 27 de març per actuar primer a Hamburg i després a Berlín. El House Drei d'Hamburg i la mítica sala alternativa Zukunft am Ostkreuz de Berlín van acollir a la banda en aquests dos primers concerts del què apunta ser el seu any d'internacionalització, gràcies també a la seva nova agència de management All Brothers Agency.
No és habitual veure internacionalitzar-se un grup de música familiar en català però en el cas de la Lali BeGood no és casual. La cantautora barcelonina sempre ha definit la seva música com a kindie rock amb referents com Dan Zanes, Caspar BabyPants (ex.The Presidents of United States) o They Might Be Giants (guanyadors d'un Grammy).
Com ella el defineix, el seu love'n'roll és una proposta no infantilitzada, fresca i personal en la manera de crear música i parlar amb pares i nens; valors contemporanis i lletres intel·ligents amb la missió de fer un món millor.
Sense complexes ni tabús, el bilingüisme català- castellà sempre ha estat present en els seus discos i ara fa un pas més amb el seu nou àlbum Future-Oh! (2020, All Brothers) versió anglesa-espanyola de l'anterior, que veurà la llum a mitjans de març i amb el qual pretenen aterrar al mercat d’EEUU i al llatino-americà aquest mateix 2020.


No hay comentarios:

Publicar un comentario