martes, 31 de marzo de 2020

Palmar de Troya ens presenta el EP amb títol homonim


Palmar de Troya estrenen avui el seu primer EP, de títol homònim. El grup andalús de post-hardcore està compost per membres de formacions com Maine, Gentemayor, Alondra Galopa, Red Passenger o Martina Karsch.

El grup es va unir per primera vegada a l'abril de l'any passat a Granada i no van trigar a posar-se a gravar junts. Aquest treball, de sis temes, porta el mateix nom que el grup, Palmar de Troia, i presenta una proposta fermament arrelada en el post-hardcore, en anglès i amb vocació experimental. Citen com a influències notables a Girls Against Boys, Fugazi, Hot Snakes o Milemarker.

Les cançons tracten sobre temes diversos, però sempre amb una actitud punk a nivell líric. Per exemple, el primer avançament del disc, "DYST0PIAN BLASTER", és una cançó que tal com expliquen va sobre “pollaviejas menospreciando a las generaciones más jóvenes, su cultura, su ropa, su música; mirándolas por encima del hombro, cuando identitariamente les dan 3000 vueltas“. O la cançó que inaugura el disc, “Libro Rojo”, que "parla de dues persones que quan van ser joves, a part de tenir una relació, van militar en una organització terrorista però es van distanciar; ara una de elles anima a l'altra a recuperar el foc de llavors; what will happen? ".

L'EP s'ha gravat a Granada i surt publicat per linier Discos, que el llançarà en format de 10 ". De moment, us deixem aquí l'enllaç perquè pugueu gaudir del debut de Palmar de Troya al complet.


No hay comentarios:

Publicar un comentario