martes, 7 de abril de 2020

"Ni tan mal" nou disc de Pachawa Sound


En aquesta època de confinament tan dura, sense concerts, festes majors ni festivals, tenim la sort que encara van apareixent nous treballs discogràfics. Aquest NI TAN MAL (U98 MUSIC) de Pachawa Sound és una fugida endavant, cap a l'estiu, les terrassetes, el bon temps i la fraternitat entre amics. Un disc brillant i positiu que compta amb les col·laboracions estel·lars de Koers i The Tyets

NI TAN MAL evolucionen la música catalana cap a les tendències més potents d’arreu del món; amb el dancehall, el reggaeton, el R&B i la música urbana com a clars protagonistes. Treballant amb productors de gran renom com Marc Soto (La Sra Tomasa) i Miguel Zamarripa porten als escenaris la seva música amb un directe explosiu i una sonoritat internacional i molt fresca.

Amb quatre gires a la motxilla, i havent portat el seu directe arreu de Catalunya, França i el País Basc, els Pachawa tornen als escenaris amb ganes de fer vibrar el públic.

NI TAN MAL és un disc que s'ha finançat a través d'un exitós verkami, en el que han participat 114 persones i s'han recaptat més de 4000 euros. 


https://youtu.be/PivvJO_YRTk 

No hay comentarios:

Publicar un comentario