jueves, 7 de mayo de 2020

El rubinenc Isaak Aguilà presenta disc fruit del confinament "Des de casa"


"A vegades la vida et fa aturar un moment, mirar el que tens a prop i donar-hi valor" Així comença la primera cançó d'aquest projecte precipitat i inesperat: "Des de casa" (La catenària, 2020) és el nou disc del cantautor de Rubí Isaak Aguilà. Un disc nascut pel i per al confinament.

Tancat a casa, com tothom, Isaak Aguilà es va marcar un objectiu, un repte personal: crear una cançó per dia sobre tot allò que li passava pel cap. Per superar el confinament la creativitat i la introspecció es revelen com a magnífiques companyies per seguir avançant en un dia a dia estrany i convuls.

​Així han sorgit 11 cançons des de casa. Cada cançó reflexiona sobre algun aspecte d'aquest confinament: la distància, el temps que se'ns ha donat, el progrés humà, l'adéu forçat, l'esperança...

El disc ha estat enregistrat per Isaak Aguilà amb mitjans casolans des de casa seva, i posteriorment mesclat i masteritzat per Albert Palomar d'Aviram Estudis, també des de casa. El disseny de la portada és obra de Xavier Docampo, òbviament també des de casa.

Isaak Aguilà és un cantautor i instrumentista de Rubí. Compagina el seu treball de mestre de música amb la d'escriptor i creador de cançons.  Ha format part de diverses bandes, a destacar Nort on era el principal guitarrista. Va enregistrar el seu primer disc en solitari anomenat "Després" a finals del 2018. També pertany al prestigiós cor Gospel Viu! que actualment representa l'espectacle "Vida". 


No hay comentarios:

Publicar un comentario