martes, 26 de mayo de 2020

El Sabadellenc Nel.lo C ens presenta "Sessions Casolanes"


La pandèmia del Covid-19 està fent que molts estrats de la societat que fins ara tiraven endavant, ho comencin a passar malament. Tot i això, altres col·lectius que ja vivien en condicions molt complicades, ara estan vivint situacions veritablement extremes.
Aquesta és l’alerta i la reflexió que fa l’artista sabadellenc, Nel·lo C, en la seva nova cançó “Difícil somiar”. Un tema que, a més d’una lletra molt explícita, vol il·lustrar aquesta difícil situació amb la participació dels propis protagonistes cantant a la cançó.
“Difícil somiar” compta amb la participació de nens i nenes de l’Escola Ferrer i Guàrdia, un centre educatiu d’alta complexitat ubicat al barri de la Meridiana de Barcelona, on la renda mitjana dels seus habitants no supera els 7.500 euros anuals, arribant algunes zones situar-se
als 6.000.
A més d’aquest tema de visibilitat i denúncia, aquest EP anomenat “Sessions casolanes”, ja que s’ha fet durant la fase de confinament per la pandèmia, també inclou una altra cançó anomenada “Lliures”, on s’aprofundeix en valors com la llibertat davant les opressions.
Nel·lo C, un artista compromès Pseudònim d'Oriol Carcolse (Sabadell, 1990), Nel·lo C, és un músic, cantant i productor audiovisual.
Després de diverses experiències en grups de rap, apareix en solitari l'any 2012, a través de diverses cançons en què mostra el seu pensament crític amb la societat reivindicant la diversitat i la tolerància comuna.
Des del 2017, quan va publicar "Llunàtic", s'ha agrupat amb el productor Aleix P. Macau i un bon conjunt de músics, que han aportat musicalitat a les crítiques lletres.
En els últims temps ha portat la seva música urbana en barris en risc d'exclusió com una eina de cohesió social per encarar el futur.
En poques setmanes, Nel·lo C ens presentarà una novetat en forma de nou àlbum que s’anomenarà “Ànima Rebel”


No hay comentarios:

Publicar un comentario