domingo, 21 de junio de 2020

"La bestia" el nou disc d'Anonymus


Després de llançar dos singles, "Sobrevivir" i "Terremoto", Anonymus llancen el seu nou disc "La Bèstia" en format digital.
A causa de la situació a nivell mundial que estem vivint, han hagut de retardar el format físic en CD i Vinil que llançaran tan aviat com tornin a funcionar les fàbriques a Canadà.
El thrash metall d'Anonymus fa esclatar l'escenari en cadascuna de les seves presentacions, que t'atrapa amb la seva força i et fa cridar amb els seus textos mordaces i violents.

"La Bestia" és el nou àlbum, produït en gran part per Jef Fortin i els reconeguts productors Colin Richardson (Hamlet, Carcass, Trivium, Slipknot, Sepultura, etc) i Jean-François Dagenais (Kataklysm). Conté 7 temes en espanyol i dues cançons bilingües, en francès i espanyol, “Violencia versus violencia” amb la col·laboració de Carlos Maldos de Lethal Creation (MX) i Arno Dhenain Li Bourhis de Black Bomb A (FR) i  "Tierra" amb el cantant italià Marco Calliari.

Els integrants de el grup són Carlos Araya (bateria) nascut a Xile, Daniel Souto (guitarra) i Oscar Souto (veu i baix) d'origen espanyol, Jef Fortin (guitarra) francocanadiense.


No hay comentarios:

Publicar un comentario