miércoles, 24 de junio de 2020

Soziedad Alkoholika ens presenta nou disc "Polvo en los ojos"



Soziedad Alkoholika publica el seu mític àlbum ‘Polvo en los Ojos’  en format vinil, per primera vegada des que aquest treball veiés la llum l'any 2000, fa ja 20 anys. El disc conté grans cançons com l'homònima ‘Polvo en los Ojos’, ‘Buenos Momentos’ o ‘Pauso Bat’, tema en basc amb lletra del bertsolari Ion Maia i que és una cançó habitual en els concerts de la banda fins a l'actualitat.

‘Polvo en los Ojos’ va suposar, en el moment de la seva sortida, un viratge de la banda gasteizarra cap a un so més fosc que en treballs anteriors, menys ràpid i hardcore i en el qual es reflecteix, en major mesura, la influència de el nou metall dels 90. Si bé hi ha elements de punk, hardcore i metall, com acostuma a oferir SA, al llarg d'aquests 12 temes que componen el disc, s'aprecia una clara evolució musical i una major presència de melodia vocal; tot això sense perdre una mica de la contundència, la potència i l'agressivitat que els caracteritza. Un estil que és també reflex de les lletres de les cançons, on estan molt presents la ràbia i la crítica a una societat malalta, obstinada a mirar cap enrere. Un missatge que, per desgràcia, segueix totalment vigent avui dia.

L'edició compta amb un disc de vinil de 180 grams, de color gris, que complementa a la perfecció el disseny gràfic de l'àlbum. Una acurada presentació amb la qual Soziedad Alkoholika celebra, amb magnificència, el vintè aniversari d'un treball clau de la seva discografia.


No hay comentarios:

Publicar un comentario