lunes, 29 de junio de 2020

Spxxn P, ens presenta "Cendra"


Igual que la resta de cançons que ha publicat fins ara Spxxn P, "Cendra" fa referencia a una època concreta de la vida del cantant. Segueix parlant de la mateixa relació que ja ens havia presentat a "Animals" "Més" o "Ego",  una relació en decadència, que s'ha anat consumint i de la qual ara ja només queda una "muntanya de cendra".

La cançó està produïda per Fast Boo i gravada i mesclada per Scotty DK. Aquest cop amb un ritme clarament de trap, seguint les habituals atmosferes fosques y sintètiques d'anteriors treballs.

Aquests és el cinquè single d'Spxxn P al qual s'hi afegiran un parell de cançons inèdites, per acabar conformant un futur EP, amb el que preten tancar un cicle i començar a obrir  nous camins.

EL llançament de "Cendra", ha agafat l'Spxxn en ple confinament degut al Covid-19. Com molta gent, ha hagut d'abandonar o congelar molts projectes que tenia en curs. Un d'ells era el videoclip que acompanyava el single.

Davant la impossibilitat de tirar endavant aquest projecte, ha decidit replantejar el visuals i adaptar-los al moment que estem vivint. El resultat és un vídeo enregistrat durant aquests dies de confinament amb una antiga càmera minidv que el cantant va trobar per casa. Funciona així com a vídeo-diari sobre la seva experiència durant aquests dies i la convivència en parella en ple confinament.

No hay comentarios:

Publicar un comentario