lunes, 6 de julio de 2020

Avalanch ens presenta "El Ángel Caído" en ,motiu XV aniversari


“El Ángel Caído (XV Aniversario)”, una de les obres més importants de AVALANCH i àlbum clau de l'heavy metall cantat en castellà, estarà disponible, per primera vegada, en plataformes digitals. Tres anys després del seu regravació amb la seva formació renovada, l'All Star Band, el disc es reedita en format digipack i es podrà descarregar en format digital, així com escoltar a les plataformes de streaming.

“El Ángel Caído (XV Aniversario)” és un dels treballs més influents del gènere, la inspiració musical i conceptual va donar origen a l'naixement de multitud de bandes i a el ressorgir del power metall a tot Espanya i Llatinoamèrica.

Aquesta regravació, realitzada en els Estudios Sanctuarium, va suposar el retorn de AVALANCH als escenaris, després d'uns anys de letargia, amb una formació de veritable luxe, liderada pel guitarrista i fundador Alberto Rionda. Completen l'All Star Band al àlbum: Jorge Salán a l'altra guitarra, José Paz als teclats, Magnus Rosén al baix, Mike Terrana a la bateria i Isra Ramos com a cantant, el qual, a més, ha dut a terme les orquestracions per al disc.

Des temes com “Delirios de Grandeza”, “Xana” o “Las Ruinas del Edén”, en el Acte II torna a col·laborar Leo Jiménez, fins a la seva icònica portada, concebuda per Luis Royo i ara redissenyada per a l'ocasió per Nekro, eleven a cotes encara més altes la qualitat i l'esperit d'un disc fonamental en la discografia de el metall hispà.


No hay comentarios:

Publicar un comentario