jueves, 23 de julio de 2020

Zenobia ens presenta el sisè treball "VI"


'VI' és el sisè àlbum d'estudi de Zenobia. En aquest nou treball, la banda signa 11 nous talls més una introducció en què la varietat torna a ser la marca de la casa. Tema a tema ens trobem amb sons a cavall entre el power metall i el heavy metal, amb intrèpids doblegats de guitarres, cançons destinades a convertir-se en himnes per al directe i lletres èpiques amanides amb un so d'allò més actual.
La magnífica producció torna a córrer a càrrec de Dan Díez i la portada ha estat obra del francès Pierre-Alain D. Cançons com "Jamás", "El Último Bastión" o "La Danza del Diablo" faran les delícies dels fidels seguidors del gènere. No obstant això, a aquest elenc de temes se sumen altres que aportaran diferents colors a el disc; sense perdre l'essència de Zenobia i el seu característic segell, segur atrauran nou públic i completen perfectament l'àlbum, donant una volta més de rosca a la qualitat compositiva, el so i la potència de la banda.
Amb 'VI', la banda va Rioja dona un cop a la taula, escalant un pas més en la seva ascendent trajectòria i confirmant, amb aquest disc, la solidesa de la seva nova formació: Jorge Berceo (veu), Mario Suárez i Marcos Lorente (guitarres ), Héctor Hernáez (baix), Ernesto Arranz (teclat) i Javier Herrero (bateria).


No hay comentarios:

Publicar un comentario