sábado, 26 de septiembre de 2020

Aloe Blacc ens presenta "Hold On Tight", el tercer single avançament del seu pròxim àlbum "All Love Everything"

 

Aloe Blacc, cantant, compositor, productor i activista, comparteix "Hold On Tight", el tercer single avançament del seu pròxim àlbum "All Love Everything" que es llançarà el 2 d'octubre a través del segell BMG.

"Hold On Tight" és un himne inspirador que fomenta la vulnerabilitat i l'obertura amb Aloe sobre veus de fons vigoritzants i plenes de cors i tambors rítmics que li recorden a l'oient:

"Quan tinguis ganes de plorar, deixa-ho sortir,

només recorda que el sol aquesta brillant darrere dels núvols,

no passarà molt de temps fins que el teu dolor desaparegui ".

La cançó és una oda a la perseverança i la unitat, lliurant un missatge d'esperança en un moment en què més ho necessitem. Aquest nou single mostra l'increïble talent d'Aloe que l'ha convertit en un pilar de la música popular, escoltant-pronunciar notes forts que fan que el que escolti se senti còmode i benvingut al món d'Aloe.

A principis d'aquest mes, Aloe Blacc va fer una presentació des de casa a Los Angeles per al programa TODAY. Acompanyat d'un pianista, Aloe va realitzar una producció minimalista de la seva motivador himne "My Way"

"All Love Everything" serà el primer àlbum d'Aloe des de "Lift Your Spirit" de 2014 nominat a un Grammy. Aquest nou àlbum va ser creat a través de la mirada d'Aloe com a home de família i també és la primera col·lecció de material del cantautor escrit com a pare, un viatge que ha ampliat el seu ja sentida paleta artística.

Aloe Blacc ha estat treballant activament per la reforma policial educant-i informant als seus fans. Aloe ha tingut nombroses converses amb legisladors, expolicies, advocats de drets civils i més per impulsar un canvi legislatiu. Recentment, es va associar amb la plataforma de mitjans "Behind The Rhyme" per actuar i parlar al pre-show de la Convenció Nacional Demòcrata. Altres convidats van incloure a Barack Obama, Snoop Dogg, Rapsody, Black Thought i Shaheem Reid.

A més, va ser panelista a la secció "Construir o destruir: la naturalesa transformadora de l'art" de l'Root Institute. Al costat de l'activista Arisha Hatch i l'executiva de mitjans i activista Kierna Maig i moderats per l'editor Panama Jackson, els quatre van discutir una varietat de temes com: la responsabilitat dels artistes, com l'art pot canviar vides i la intersecció de l'art i l'activisme.

No hay comentarios:

Publicar un comentario